Veel interesse eerste editie SummerClash

Op zondag 3 augustus wordt op de parkeerplaats bij Best Western Hotel het Wapen van Delden de eerste editie van SummerClash gehouden. Op deze dag staat er een groot beachsoccer- en beachvolleybaltoernooi op het programma, evenals een feest na afloop. De organisatie heeft de afgelopen tijd veel aanmeldingen binnengekregen voor het evenement, maar er is nog ruimte voor extra deelnemers “Op dit moment hebben 21 volleybalteams zich opgegeven en 8 soccerteams. Inschrijven kan nog tot en met zondag 27 juli.”

Stichting Refest, die het evenement organiseert, is druk in de weer met de voorbereidingen. “Aan de kant van de Langestraat is inmiddels de welkomstpoort opgebouwd en op de parkeerplaats ligt 150 kubieke meter zand waarmee de velden worden opgebouwd.” Ook is er een podium geplaatst vanwaar DJ Jerome SummerClash muzikaal zal omlijsten. “Verder zijn er 400 pallets opgehaald om het decor op te bouwen en is er voor de aankleding een boot op het terrein geplaatst.” De wedstrijden zullen worden gespeeld op vier volleybalvelden en een soccerveld. Voor de verkoeling kunnen de deelnemers terecht bij twee ‘normale’ barren en een cocktailbar.

“Stichting Refest en Best Western Hotel het Wapen van Delden nodigen iedereen uit om zondag 3 augustus langs te komen bij SummerClash. Ook mensen die niet deelnemen zijn van harte welkom.” De start van het evenement is om 12.00 uur. “We verwachten dat de wedstrijden duren tot ongeveer 17.00 uur. Hierna begint de afterparty, ook dit belooft een waar spektakel te worden!”