SummerClash 2015

DE CLASHES

Zon, strand en.. sport! Op 16 augustus wordt de parkeerplaats achter het Wapen van Delden  wederom omgetoverd tot een ware zandbak. In deze zandbak gaan verschillende teams tegen elkaar strijden met als inzet de prachtige SummerClash trofee(en). De clashes zullen ook dit jaar weer gaan plaatsvinden op twee sportgebieden;

Ben jij gezegend met een harde smash of heb jij een paar sterke onderarmen? In dat geval raden wij jou aan om mee te doen aan beachvolleybal!

Zin in een keer wat anders dan voetballen op een grasveld of bestrating? Geef je dan nu op voor beachsoccer!

 

foto1

AFTERPARTY

Kun jij jezelf niet herkennen in de bovenstaande profielen? Niet getreurd! De SummerClash zal worden ondersteund door de beats van DJ Jerome! Deze beats garanderen een gezellige middag en een spetterende afterparty! Komt dus allen, al is het alleen maar voor de vette party.

 

foto2

ALGEMENE INFORMATIE

• De beachvolleybal wedstrijden worden gespeeld met teams van 4 personen, oftewel 4 veldspelers. Wij raden aan om minimaal 2 wisselspelers in je team te hebben.

• De beachsoccer wedstrijden worden gespeeld met teams van 5 personen, oftewel 1 keeper en 4 veldspelers. Wij raden aan om minimaal 2 wisselspelers in je team te hebben.

TICKETVERKOOP

Dit jaar verloopt de ticketverkoop via onze site. U hebt daar tevens, tot en met 12 juli, de mogelijkheid om Early Bird tickets af te nemen. De reguliere ticketverkoop sluit op 9 augustus. De spelregels, het wedstrijdschema en overige informatie wordt na sluiting zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.