Alles gereed voor ‘Beerpong toernooi’ Stichting Refest

De kersverse Deldense Stichting Refest houdt op 30 november haar eerste evenement in de nieuwe opzet. De achterzaal bij café Harlekijn-Smitties zal deze zaterdag worden omgebouwd tot een grote arena met 15 speeltafels. Hier zullen de deelnemers vanaf 20.00 strijden voor de titel in het ‘beerpong toernooi’.

De organisatie heeft de afgelopen weken al ruim vijftig aanmeldingen voor het toernooi binnengekregen. “Een mooi aantal”, zo geeft Robert Kenkhuis, een van de initiatiefnemers, aan. “Er is nog wat ruimte, dus mensen kunnen zich nog tot zaterdagavond 20.00 uur aanmelden. Wel hebben we in verband met de planning een limiet gesteld aan het aantal teams.”

Naast de vele enthousiaste deelnemers hoopt de organisatie ook op een groot aantal toeschouwers. “Er is de hele avond een drive-inn show aanwezig en we hebben de ruimte aangekleed in een unieke Refest-style.” De finale zal rond 23:45 uur gespeeld worden. “Hierbij verwachten we een heus spektakel in een schitterende ambiance, we hopen dan ook dat er veel mensen een kijkje komen nemen.”