SummerClash 3 augustus 2014

De Stichting Refest komt aankomende zomer met een nieuw event. Op zondag 3 augustus zal er op de parkeerplaats bij Best Western Hotel het Wapen van Delden een groot beachsoccer- en beachvolleybaltoernooi gehouden worden voor alle inwoners van Delden en omgeving. Onder de naam SummerClash moet het op 3 augustus een groot feest worden aan de Langestraat.

Een beachvoetbal- en beachvolleybaltoernooi, een podium met een DJ en een grote afterparty in zomerse sferen: de Stichting Refest is de afgelopen maanden druk geweest met het plannen van het nieuwe event. “Hierbij vinden we het belangrijk dat de inwoners van Delden en omgeving dichter bij elkaar komen en dat de evenementen in samenwerking met ondernemers uit Delden worden opgezet”, vertelt Robert Kenkhuis. “Op deze manier profiteren zowel wij als de Deldense bedrijven, die zich op een positieve manier kunnen profileren.”

 

foto2

Theo Poppe, eigenaar van het Wapen van Delden, was meteen enthousiast over het plan. “De eerste insteek was een Beachsoccertoernooi, maar aangezien we het evenement zo groot en breed mogelijk willen opzetten, hebben we gekozen voor een mix van soccer en volleybal.” Ook aan de kinderen is gedacht. Zo zal er bijvoorbeeld een springkussen aanwezig zijn.

Iedereen uit Delden en omgeving die zin heeft om mee te doen is van harte welkom. “Bedrijven, buurten, vriendengroepen, sportteams enzovoort: iedereen mag deelnemen. Een teamticket kost 30 euro, hierin zitten 10 consumptiemunten inbegrepen.” De beachvolleybal wedstrijden worden gespeeld met teams van 4 personen, oftewel 4 veldspelers. De beachsoccer wedstrijden worden gespeeld met teams van 5 personen, oftewel 1 keeper en 4 veldspelers. Naast speelvelden wordt ook een buitenstage opgebouwd. “Het is de bedoeling dat het feestelijke wedstrijden worden.” Voor het event is DJ Jerome vastgelegd. “Hij draait alle genres en is dus aantrekkelijk voor het breedste publiek.”

plattegrond