Serious Refest 2014

Op zaterdagavond 20 december is in Delden voor het derde jaar op rij het evenement Serious Refest gehouden. De bezoekers konden in de achterzaal van café Harlekijn-Smitties weer tegen een kleine vergoeding een plaatje aanvragen. De opbrengst is voor de 3FM actie ‘Hands Off Our Girls’, ten behoeve van vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Hoewel er wat minder sponsoren en bezoekers waren dan de voorgaande twee jaren, kijkt het team van de Stichting Refest terug op een zeer geslaagde avond. “Het was weer een geweldig feest met een goede sfeer en we hebben het mooie bedrag van 1548,75 euro opgehaald voor het goede doel”, verteld Robert Kenkhuis. “Tevens heeft uitbater Jaap Smit van de Harlekijn tien procent van de avondomzet geschonken aan Serious Request.”

Waarschijnlijk zal Serious Refest ook in 2015 weer gehouden worden in Delden. “Die kans groot. We gaan volgend jaar onze stichting verder professionaliseren en kijken waar we nog verbeteringen kunnen aanbrengen. Mogelijk zal de opzet daarom iets anders worden.”