2e editie Pubsports

Bij eetcafé Harlekijn – Smitties is op zaterdagavond 20 september voor de tweede keer een ‘Beerpong’ toernooi gehouden. Onder de nieuwe naam PubSports kiest de Deldense Stichting Refest ieder jaar een kroegsport uit, waarbij de inwoners uit Delden en omstreken de strijd met elkaar kunnen aangaan. “We zijn vorig jaar gestart met het zogenaamde Beerpong. Dit bleek een groot succes en daarom hebben we dit jaar opnieuw voor deze kroegsport gekozen.”

Ook dit jaar was de deelname groot. In totaal 53 teams hadden zich voor het evenement aangemeld. De spelers zagen zich op deze avond gesteund door in totaal 250 bezoekers. “Er is in een geweldige ambiance gestreden voor de felbegeerde titel”, zo laat de organisatie weten. “Ook de presentatoren ‘Borgie’ en ‘Fuchsie’ hadden hierin een belangrijke rol.”

Na een spannende strijd ging rond 24.00 uur de finale van start.  De finale duurde lang en uiteindelijk ging de titel naar het team ‘Ghetto Agent’ van Mark Reimert en Stijn Giesen. Het evenement werd afgesloten met een afterparty.

Het volgende evenement van Stichting Refest is op 20 december. Dan zal er voor het derde jaar op rij worden bijgedragen aan het goede doel van Serious Request.

 

 

plattegrond